Om Another World Entertainment

Another World Entertainment ApS har siden 2006 distribueret film på DVD, Bluray, streaming og TV, og har fra begyndelsen af 2016 haft et øget fokus på biografdistribution af især europæiske kvalitetsfilm.

Om selskabet

Another World Entertainment ApS har siden 2006 distribueret film på DVD, Bluray, streaming og TV, og har fra begyndelsen af 2016 haft et øget fokus på biografdistribution med en særlig forkærlighed for kunstnerisk stærke film.

Vores målsætning er at føre et varieret katalog bestående af alle genrer og typer af film lige fra banebrydende Cannes- og Venedig-vindere som ”Titane” og ”Hændelsen”, klassiske mesterværker som ”Cinema Paradiso”, ”Cykeltyven” og ”Apocalypse Now”, mere kommercielle titler som ”Palm Springs”, ”The Boy Behind the Door” og ”Panama” samt kvalitetsbørnefilm som ”Yakari” og ”Oklingerne”.

Vi opdaterer derfor løbende siden her med nye filmindkøb, ligesom vi benytter os af Facebook i vores kommunikation omkring nye og kommende titler.

Se og like vores Facebook side her.

Another World Entertainment Norge

I 2011 etablerede vi vores norske søster-selskab, Another World Entertainment Norge A/S, der siden dengang har etableret sig som en toneangivende biografdistributør i Norge og hele to gange, som det eneste selskab i historien, har vundet den prestigefyldte pris som ”Årets biografdistributør” i hjemlandet.

Ud over at distribuere kunstnerisk vigtige film som her i Danmark, har Another World Entertainment Norge også lanceret så kommercielle succeser som ”Rambo: Last Blood” og ”Hellboy”.

Se mere på: www.anotherworld.no

Teknisk studie i Holland

Siden 2013 har vi desuden drevet vores eget tekniske studio i Gorinchem, Holland, som varetager, klargør og håndterer DCP-levering til biografer, DVD- og Bluray-authoring, filkonverterings-opgaver, VOD-leveringer, redigeringsopgaver og meget andet.

You’ve got to ask yourself one question: ‘Do I feel lucky?’ Well, do ya, punk?

Dirty Harry (1971)

Mød vores hold

Kenneth Eriksen

Medejer, administrerende direktør og produktionsansvarlig

Ansvarlig for den administrative del af selskabet såsom fakturering og bogføring. Ligeledes produktionsansvarlig og hovedansvarlig for selskabets børnefilmskatalog og titler, som udgives på hjemmemarkedet.

Jan Schmidt

Medejer, Head of Acquisition og biograf-ansvarlig

Biografansvarlig. Varetager den daglige kontakt med biografer, filmklubber og journalister. Deltager ligeledes i filmtræf og messer og er hovedansvarlig for indkøb til kataloget af arthouse-film og formidlingen af disse.

Ketil Sveen

Medejer og bestyrelsesformand for AWE Norge.

Medejer og bestyrelsesformand for Another World Entertainment Norge. Ligeledes ansvarlig for den administrative del af selskabet.

Marius Olsen

Medejer og direktør for Another World Entertainment Norge

Medejer og direktør for Another World Entertainment Norge. Hovedansvarlig for den daglige drift af selskabet.

Hans Mekenkamp

Technical Team

Ansvarlig for den daglige administration af studiet samt grafisk design til forskellige produktioner.

Maurits Mekenkamp

Technical Team

Teknisk ansvarlig. Håndterer primært Bluray-authoring og klargøring af materiale (DCP, trailers m.v.) til biograferne.

Roben Schlicker

Technical Team

Filhåndtering og encoding. Herunder levering til VOD-platforme såsom ITunes og Blockbuster m.fl. Håndterer ligeledes DVD-authoring.

Vil du i kontakt med os?

Hvis I er interesserede i at booke vores film til jeres biograf eller har spørgsmål til vores sortiment, er I velkommen til at kontakte os. Vi formidler ikke salg til private.