Annette

Instrueret af BAFTA-vinderen Leos Carax.

Henry (spillet af Adam Driver) er en stand-up komiker med en voldsom og vulgær form for humor, mens Ann (Marion Cottillard) er en internationalt anerkendt operasanger. Sammen danner de, under stor mediebevågenhed, par og lever et lykkeligt og glamourøst liv. Men fødslen af deres første barn, Annette, en mystisk pige med en enestående skæbne, vender deres tilværelse på hovedet.

Kulørt, bizar og rørende musical med Oscar-nominerede Adam Driver og Marion Cotillard i hovedrollerne og med musik komponeret af rockbandet Sparks.

 • Nomineret til Guldpalmen i Cannes.
 • Vinder af prisen for bedste instruktion – Cannes Film Festival.
 • Vinder for bedste soundtrack. – Cannes Film Festival.
Vises i
Grand Teatret, Empire Bio, Nicolai Biograf og Cafe, Valby Kino, Park Teatret i Frederikssund, Kulturbiografen Frysehuset, Biffen Nordkraft, Øst for Paradis, Vester Vov Vov, Gloria, Ishøj Bio, Byens Bio i Jelling, Reprise Teatret, Cinema 4 i Skive, Cafe Biografen i Odense, Trommen i Hørsholm, Hundested Kino, MovieHouse i Ringsted, European Film College i Ebeltoft, Dragør Bio, Tobakken Bio Esbjerg, Haarby Bio, Havnar Bio – Færøerne m.fl.

Den danske presse

★★★★★☆
“Resultatet er imponerende. Alt det, man kunne frygte, hvis man ikke er musical-entusiast, bliver gjort til skamme”
— Filmmagasinet Ekko
★★★★★☆
“Ovenpå Spielbergs traditionelle ’West Side Story’ er ’Annette’ en åbenbaring i nysgerrighed og eksperimenterelyst”
— DR Filmland
★★★★★☆
“Bedste alternative musicalfilm siden Baz Lurhman og Lars von Trier: Leos Carax og The Sparks har fået en vidunderlig og mærkelig baby”
— Jyllands-Posten
★★★★★☆
“Den sprudlende ’Annette’ er en magisk musical”
— Filmskribenten.dk
★★★★★☆
“Flot og fascinerende musical”
— Vesterbro lokalradio
★★★★★☆
“En fremragende og rendyrket musical”
— Kulturbunkeren.dk
★★★★☆☆
“Adam Driver har den altoverskyggende hovedrolle i Leos Carax’ let vanvittige ‘Annette’, der gennemtrænger musicalgenrens ekstravagante udtryk med en foruroligende primal energi”
— Soundvenue
★★★★☆☆
“Guldpalme-nomineret i Cannes, vinder i ‘bedste instruktion’ og ‘bedste soundtrack’, “Annette” er helt sin egen. Farverne popper, effekterne er overraskende, sangene er både simple, mangefacetterede og fængende”
— ALT for damerne
★★★★☆☆
“Annette har årets bedste åbningsscene og fastholder underholdningsniveauet hele vejen til den meget rørende slutning. En musical uden sidestykke, ‘Annette’ er helt sin egen”
— Close-Up
★★★★☆☆
“Musicalen “Annette” er dyster og teatralsk, men det forstærker kun oplevelsen. Og så er Adam Driver og Marion Cotillard fremragende”
— Børsen
★★★★☆☆
“Leon Carax har skabt et drømme-univers, hvor vi tvinges til at acceptere det groteske og absurde, som var det realiteter”
— Cphculture
“Annette er julegaven til alle, som ikke gider flere superhelte og mere West Side Story”
— Weekendavisen

Detaljer

Udgives på


Medvirkende


Downloads


Tekniske detaljer

 • Audio
  Engelsk Dolby Digital 5.1
 • Format
  Widescreen 16×9

Undertekster

 • Katalog nr.
  AWE0988BIO

Billeder fra filmen