Den frække tandfe

Violetta, en nysgerrig og fræk tandfe, farer vild i menneskenes verden og må derfor slå pjalterne sammen med menneskepigen Maxie for at finde hjem til feernes univers.

Violetta er under uddannelse som tandfe, men i stedet for at fremtrylle sjovt legetøj, som en rigtig tandfe bør og gør, er det eneste, som hun formår at frembringe… violer. Nu nærmer den årlige eksamen sig, og  kun de feer, der består denne, modtager den særlige perle, som kan transportere dem til og fra menneskenes verden, hvor de skal indsamle mælketænder og fremtrylle legetøj.

Selvfølgelig dumper Violetta med et brag. Men Violetta ville ikke være Violetta, hvis sådan en detalje skulle bremse hende. Listig, som hun er, stjæler hun en anden fes mission og perle og smugler sig selv ind i  menneskenes verden, hvor hun ender på Maxies nye værelse. Maxie og hendes mor er lige flyttet fra landet til byen, og Maxie føler sig helt malplaceret. Hun elsker naturen og savner sin smukke have. Hun har svært ved at se sin mors kæreste og dennes sønner, Tarek og Sami, som sin nye familie. Men så møder hun Violetta, mens denne leder efter Samis tand. Fordi Violetta har ødelagt sin perle i forbindelse med sin hårde landing, er hun nu fanget i menneskenes verden, og hun og Maxie indgår en aftale: Maxie hjælper Violetta tilbage til feernes verden, og til gengæld skal Violetta ved hjælp af magi sørge for, at Maxie kan vende tilbage til det gamle hus på landet. Violetta indvilliger – selvom hun endnu ikke har fremtryllet andet end blomster. Og så begynder deres eventyr…

DEN FRÆKKE TANDFE er en spændende og charmerende 3D-animeret børnefilm spækket med action, humor og magi, som viser, at sammen med en rigtig ven er alt muligt. Fantastisk underholdning for hele familien!

Danske stemmer: Silas Holst, Johannes Nymark, Amin Jensen, Marie Reuther, Camilla Bendix m.fl.

Den danske presse

★★★★☆☆
“Caroline Origer har instrueret denne filmiske charmetrold, der passer perfekt til mindre børn.”
— cphculture

Detaljer

Udgives på


Tekniske detaljer

 • Audio
  Dansk Dolby Digital 5.1
 • Format
  Widescreen 16×9
 • Katalog nr.
  AWE1025
 • EAN
  5709498020259
  DVD

Ekstramateriale

Trailer, Slideshow, Trailershow

Billeder fra filmen