Love Life

Nomineret til Guldløven i Venedig 2022!

LOVE LIFE er instrueret af Koji Fukada og nomineret til Guldløven i Venedig 2022. Historien er inspireret af Akiko Yanos sang fra 1991. Fukada er især kendt for HARMONIUM, der i 2016 blev belønnet med Juryprisen, Un Certain Regard på filmfestivalen i Cannes. Filmen fik efterfølgende premiere i Danmark som Månedens Film i Cinemateket.

Taeko bor sammen med Jirô i en større provinsby i det moderne Japan. Fra et tidligere forhold har hun sin kvikke, seksårige søn, Keita. De er ved at fejre Jiros far, da en ulykke tager livet af den lille dreng. Tragedien bringer spøgelser fra fortiden frem i lyset. Ikke kun hendes forhenværende mand, koreaneren Park, drengens forsvundne far, der både er døv og hjemløs men også de bånd, der bandt dem sammen viser sig måske ikke helt så stærke. Imellem dem står samtidig Jirôs forældre, der aldrig har accepteret, at deres søn giftede sig med en kvinde som Taeko, mens Jirô selv får øje på en refleksion i spejlet, han umuligt kan bryde sig om. Taeko kæmper i sorg og fortvivlelse mod fordommene, bebrejdelserne og tabet af sin søn, imens hun klynger sig til en flig af håb for fremtiden, da hun i det stille påtager sig at hjælpe Park med at komme på ret køl.

 • Nomineret – Guldløven i Venedig 2022
 • Nomineret – Aurora Award, Tromsø International Film Festival

Den udenlandske presse

★★★★☆☆
“Kōji Fukada Hits New Highs with a Terrific Melodrama.”
— IndieWire
★★★★☆☆
“It is a rich, varied meal of a film.”
— The Guardian
“Love Life is handsomely mounted and perceptively observed, with Kimura in particular delivering a persuasively complex performance.”
— Screen International

Detaljer

Udgives på


Medvirkende


Tekniske detaljer

 • Audio
  Japansk Dolby Digital 5.1
 • Format
  Widescreen 16×9

Undertekster

 • Katalog nr.
  AWE1029BIO