Mysteriet om Henri Pick

MYSTERIET OM HENRI PICK, der er baseret på David Foenkinos roman af samme navn, er et uhørt morsomt og spændende litteratur-mysterium med Fabrice Luchini (Cykeltur med Molière, Selv i de bedste hjem, Mysteriet ved Slack Bay, Hermelinen m.fl.) i hovedrollen.

I et specialbibliotek i Bretagne finder en ung redaktør et aldeles fremragende og mageløst manuskript.
Teksten er underskrevet af den afdøde lokale pizzabager Henri Pick, der ifølge hans enke aldrig forfattede noget, som var mere sofistikeret end en indkøbsseddel.
Den anerkendte litteraturkritiker Jean-Michel Rouche (Fabrice Luchini) aner, at noget ikke stemmer og bestemmer sig for at undersøge sagen nærmere sammen med Henri Picks datter (Camille Cottin).
For hvem var Henri Pick egentlig?

Filmen er skabt af den César-nominerede instruktør og manuskriptforfatter, Rémi Bezançon (Første dag i resten af dit liv, Lykkelige omstændigheder).

Vises i
Grand Teatret, Valby Kino, Nicolai Cafe & Biograf, Ishøj Bio, Klovborg Kino, Øst for Paradis, Den lille Biograf i Esbjerg, Cafe Slotsbio og Helios-Teatret, Fjerritslev Kino, Tisvilde Bio, Allerød Bio, Hundested Kino, Park Teatret i Frederikssund, Dragør Bio, Svaneke Bio m.fl.

Den danske presse

★★★★★☆
“Husk ikke altid at kigge efter det store, det pompøse, det larmende. Skønheden ligger ofte i den lille skæve vinkel”
— DR Filmland
★★★★★☆
“Mysteriet om Henri Pick er en af årets mest hjertevarme film”
— Kulturtid

Detaljer

Udgives på


Medvirkende


Tekniske detaljer

  • Audio
    Fransk Dolby Digital 5.1
  • Format
    Widescreen 16×9

Undertekster

  • Katalog nr.
    AWE0861BIO