På kanten af livet

Arthur og César har været venner siden barndommen. Da Arthur fortæller, at han har kræft, beslutter César sig for at flytte ind hos sin ven for at hjælpe ham med at opnå alt det, som han altid har ønsket sig at gøre, før han dør. Men der er en hage ved det hele: Det er ikke Arthur, der er syg…

Fabrice Luchini er yderst velkendt i franske filmkredse for sine roller i produktioner som Mysteriet ved Slack Bay, Mysteriet om Henri Pick, Hermelinen og Cykeltur med Molière. Denne gang spiller han lægen Arthur, der giver sin bedste ven (Patrick Bruel) en skæbnesvanger besked, som bringer de to endnu tættere på hinanden. En varm film om venskab og om at forfølge sine drømme, før det er for sent.

Vises i
Grand Teatret, Øst for Paradis, Ishøj Bio, Valby, Cafe Slotsbio i Hillerød, Gentofte Kino, Biffen Nordkraft, Nicolai Cafe & Biograf, Kulturbiografen Frysehuset, Løkshøll (Færøerne), Park Teatret Frederikssund, Gilleleje Bio, Cafe Biografen Odense, Scala Svendborg, Vig Bio, Reprisen, Kosmorama Skælskør, Biografen Samsø, Svaneke Bio m.fl.

Den danske presse

♥♥♥♥♡♡
“Har bestemt sine muntre stunder”
— Politiken
★★★★☆☆
“Varmhjertet og eksistentielt tårevædet fransk komediedrama om venskabets betydning”
— Kristeligt Dagblad
★★★★☆☆
“Fyrig fin feel-good film for frankofile”
— Jyllands-Posten
★★★★☆☆
“Den slags franske film, som man har savnet i en coronatid”
— CpH Culture
“Det kan godt være, at historien egentlig handler om at finde essensen i livet i lyset af alvorlig sygdom, men mest handler det om at hygge sig med Luchini og Bruel, der begge giver den hele armen og lader til at have haft en fest”
— Information

Detaljer

Udgives på


Medvirkende


Tekniske detaljer

  • Audio
    Fransk Dolby Digital 5.1
  • Format
    Widescreen 16×9

Undertekster

  • Katalog nr.
    AWE0918BIO