Sisu

Rambo møder Mad Max i finsk action-splatter!

Action-krigsfilmen ‘Sisu’ følger den forhenværende soldat Aatami Korpi, der finder en guldskat midt i Laplands vilde natur. Nu går turen mod byen for at sikre byttet, men på sin vej støder han imidlertid ind i en række onde nazister. Uheldigvis. Dog ikke for ham, men derimod for nazisterne, der bliver henrettet på de mest opfindsomme måder. Det betyder alt fra en kæmpe dolk, som penetrerer kraniet på en af skurkene, videre til blodige landminer, der sprænger nazister i stykker, så lemmerne flyver til højre og venstre.

I ‘Sisu’ er der er tale om en ultra-voldelig film, som bedst kan beskrives ved, at man forestiller sig en Taratino på speed, der fusionerer Rambo med Mad Max i en trykkoger af galskab.

Manden bag de nazist-dræbende herligheder er Jalmari Helander, som bl.a. også har stået bag den underholdende julegyser ‘Rare Exports Inc.’ og actionfilmen ‘Big Game’ med bl.a. Samuel L. Jackson.

Vises i
NFB – Palads, NFB – Aarhus C, NFB – Aalborg Kennedy, NFB – Odense, NFB – Fields m.fl.

Den udenlandske presse

★★★★★☆
“It’s a wild ride that begs to be seen with an energized crowd.”
— Bloody Disgusting
“Who doesn’t want to watch Nazis go boom?”
— RogerEbert.com
“Relentlessly brutal and unexpectedly hilarious, Sisu is a hoot, a holler, and the most fun you can have watching Nazis get absolutely destroyed by a gold-hunting ex-military grandpa.”
— Film School Rejects

Detaljer

Udgives på


Medvirkende


Tekniske detaljer

  • Audio
    Finsk/Engelsk Dolby Digital 5.1
  • Format
    Widescreen 16×9

Undertekster

  • Katalog nr.
    AWE1035BIO

Billeder fra filmen