Without Warning

Without Warning kan meget vel være en af historiens mest oversete film: en glemt skrækperle med Oscar-vinderne Jack Palance og Martin Landau i hovedrollerne, og med special effects af den trefoldige Oscar-vinder Greg Cannom (Benjamin Buttons forunderlige liv). Desuden har selveste Arnold Schwarzenegger erkendt, at Without Warning var filmen, der inspirerede kæmpesuccesen Predator!

I den amerikanske vildmark kan ingen længere føle sig sikker. Flyvende kæmpe-flåter er begyndt at angribe de mennesker, der trods advarsler fortsat camperer i skovene. To unge slipper med nød og næppe med livet i behold, men opdager snart, at de blodsugende væsner i virkeligheden er organiske våben tilhørende noget større, æklere og langt farligere – et enormt rovdyr fra det ydre rum på jagt efter menneskelige trofæer…

Ikke nok med at Without Warning var inspirationskilde for Predator, monstret spilles af selvsamme person: den 220 centimeter lange Kevin Peter Hall. Bag kameraet står Dean Cundey, manden der senere filmede alle Joh Carpenters klassikere (Flugtaktion New York m.fl.), Tilbage til fremtiden og Spielbergs Jurassic Park.

Detaljer

Udgives på


Medvirkende


Tekniske detaljer

 • Audio
  Engelsk Dolby Digital 2.0
 • Format
  Widescreen 16×9

Undertekster

 • Katalog nr.
  AWE0324
 • EAN
  5709498013244
  DVD

Ekstramateriale

Trailers, slideshow, m.m.