Delicatessen

BAFTA-nomineret klassiker!

Beboerne i en mindre etageejendom kæmper alle for at overleve i en barsk verden præget af sult og fattigdom. Ejeren af ejendommen har desuden en slagterforretning i stueetagen, og han er altid i stand til at skaffe frisk kød, selvom landet plages af sult. En dag flytter en tidligere cirkusklovn ind i ejendommen. Han er glad og tilfreds, indtil han får mistanke om, hvordan slagteren skaffer råvarer til sin forretning.

Den BAFTA-nominerede ”Delicatessen” var instruktørparret Jeunet og Caros gennembrudsfilm, et stykke original, surrealistisk fortællekunst med hele følelsesregistret foldet ud. Der er masser af sort humor, ægte kærlighed og raffineret gru i fortællingen om en slagter, der én for én tager sine naboer af dage og sælger dem som hakkedrenge.

Efter succesen med ”Delicatessen” instruerede makkerparret den anmelderroste ”De fortabte børns by”, inden Jeunet selv stod bag instruktionen af film som ”Alien – Genopstandelsen” og de Oscar-nominerede ”Den fabelagtige Amélie fra Montmartre” og ”En lang forlovelse”.

Detaljer

Udgives på


Medvirkende


Tekniske detaljer

  • Audio
    Fransk Dolby Digital 5.1
  • Format
    Widescreen 16×9

Undertekster

  • Katalog nr.
    AWE0958BIO