Når det bliver morgen

JAPANS OSCAR-BIDRAG AF INSTRUKTØREN BAG ”MÅNEN OVER KIRSEBÆRTRÆERNE”.

Efter ”Månen over kirsebærtræerne” og ”Mod solnedgangen” er den firedobbelte Cannes-vinder Naomi Kawase tilbage med en ny og rørende film.

Et barnløst par støder en dag på en TV-reklame for en non-profit-organisation, der matcher par, som ikke kan få børn, med mødre, der enten ikke ønsker at opfostre eller ikke kan tage vare på deres biologiske børn. Parret indser, at adoption kan være det perfekte alternativ for dem, og snart bliver lille Asato en del af deres liv. Men da Asatos unge mor dukker op seks år senere for at få sit barn igen, udfolder der sig snart et moralsk og foruroligende drama.

”Når det bliver morgen”, der var udtaget som det japanske Oscar-bidrag i 2021, er en rørende og undertiden foruroligende og følelsesmæssig intens filmoplevelse, der endnu engang slår en tyk streg under, at instruktøren Naomi Kawase er en visuel begavet historiefortæller.

Vises i
Grand Teatret, Søllested Bio, Øst for Paradis, Nicolai Biograf og Cafe, Empire Bio, Ikast Bio, Lido Vejle, Ishøj Bio, Viften Rødovre, Valby Kino, Park Teatret i Frederikssund, Albertslund Biograferne, Cafe Slotsbio, Tobakken Bio, Trommen Hørsholm, Biffen Nordkraft, Værløse Bio, Cafe Biografen Odense, Helios-Teatret, Cinema 4 i Skive, Apollon i Struer, Katuaq Bio i Nuuk, Scala, Svendborg, Ringe Bio, Kulturbiografen Frysehuset, Bio Langeland, Kino Hjallerup, Kosmorama6100 i Haderslev, Byen Bio, Jelling, Vester Vov Vov, Bio Møn, Bibliografen Bagsværd, Hundested Kino, Humle Bio, Reprise Teatret, Bio Andelen Ærø, Hadsten Bio, Bio Silkeborg m.fl.

Den danske presse

★★★★★☆
“Giv dig hen til denne givende og gavmilde film, som belønner din opmærksomhed”
— Cphculture
★★★★☆☆
“En varm og livsklog film, fortalt af en instruktør med et usædvanlig skarpt blik for de mennesker, hun fortæller om”
— DR Filmland
★★★★☆☆
“Diskret drama om moderrollen folder sig flot ud”
— Jyllands-Posten
★★★★☆☆
“På mange måder er ‘Når det bliver i morgen’ en smuk og kontemplativ film, der lader en dyrke skønheden på det store lærred”
— Berlingske
★★★★☆☆
“Når det bliver morgen skildrer på rørende vis, hvor barsk adoptionsprocessen kan være; både for dem, som adopterer, men også for dem, som må opgive deres barn”
— Ordet
★★★★☆☆
“En film som bevæger og giver stof til eftertanke”
— Kulturkupeen
★★★★☆☆
“En smuk, subtil og stemningsfyldt film”
— POV
“Man bliver aldrig træt af at se på Aju Makita, som tidligere blandt andet har haft små roller i Haruki Kore-edas Shoplifters og Efter stormen. Hun er rørende i alle belysninger og beskæringer og en af de indlysende grunde til, at Når det bliver morgenvar Japans oscarbidrag i 2021”
— Information

Detaljer

 • Instruktør
 • Originaltitel
  Asa ga Kuru
 • Premieredato
  28. oktober, 2021
 • Alder
  11 år
 • Spilletid
  138
 • Produktionsår
 • Produktionslande
 • Genrer

Udgives på


Medvirkende


Tekniske detaljer

 • Audio
  Japansk Dolby Digital 5.1
 • Format
  Widescreen 16×9

Undertekster

 • Katalog nr.
  AWE0928BIO