Noma – My Perfect Storm

NOMA – MY PERFECT STORM er den første dokumentarfilm om stjernekokken René Redzepi og sensationen Noma. Filmen er instrueret af franskmanden Pierre Deschamps, som har fulgt Noma og manden bag det nye nordiske køkken i over tre år. Resultatet er et mange-facetteret indblik i Redzepis bedrift og en spændende rejse ind i Nomas univers, hvor vi både kommer tæt på dagligdagen i køkkenet og Redzepis filosofi bag det hele.
René Redzepi leger med den nordiske vildmark og forvandler en skjult spiselig verden til et kulinarisk sprog, vi alle forstår.
Hvordan var han i stand til at revolutionere hele den gastronomiske verden, opfinde det alfabet og ordforråd som skulle komme til at puste nyt liv i det nordiske køkken og etablere en ny spiselig verden samtidigt med at han radikalt ændrede billedet af den moderne kok?
Redzepis historie er som et klassisk eventyr: den grimme ælling der forvandles til en smuk og majestætisk svane som nu hersker over det moderne gourmet-køkken. Men den polerede facade slår sprækker, og 2013 viser sig at blive det værste år i René Redzepis karriere. I NOMA My Perfect Storm følger vi ham mens han kæmper sig tilbage til toppen, genopfinder Noma og igen vinder titlen som verdens bedste restaurant, for fjerde gang i 2014.

Detaljer

Udgives på


Medvirkende


Tekniske detaljer

 • Audio
  Dansk/Engelsk Dolby Digital 2.0 & 5.1
 • Format
  Widescreen 16×9

Undertekster

 • Katalog nr.
  AWE0687
 • EAN
  5709498016870
  DVD

Ekstramateriale

Trailer, Trailershow, slideshow